Доброволци България Rotating Header Image

Заслужени щастливи футболни емоции

Благодарение на обединените усилия на Милена от „Доброволци България” и на Ангел, треньора по футбол на децата от Дом „Славейков” в София, малките футболисти имаха възможността да участват в зоналното първенство по футбол в гр. Благоевград на 2 октомври тази година.

Двата отбора играха страхотно и по-малките участници се класираха втори във възрастовата си група (11-14 години), а по-големите (15-18 години) си извоюваха 3-то място. Треньорът по футбол Ангел, който вече 3-та година е треньор-доброволец в Дом „Славейков” има защо да се гордее със своите играчи, тъй като отборът класирал се на 2-ро място ще участва и на Финалите на турнира в Сливен, които ще се проведат от 29 октомври до 1 ноември.

Стискаме ви палци, момчета!

Участието в турнира донесе много положителни емоции на малките футболисти, които се доказаха в надпреварата със своите връстници от региона и заздравиха отборния си дух.

Това участие би било невъзможно без навременната подкрепа на Компания за автобусен транспорт „Юнион - Ивкони”, които осигуриха безплатен транспорт в двете посоки за състезателите и за техните придружители. Още веднъж приемете нашите и на децата сърдечни благодарности!

 

  

По посока на часовниковата стрелка: Сн. 1: „Малките футболисти получават наставления от треньора; Сн. 2: „Големите” футболисти в действие”; Сн. 3: Малък футболист с купа и грамота за активно участие; Сн. 4: Футболистите нямат търпение да се приберат и да разкажат за победите си

0 Comments on “Заслужени щастливи футболни емоции”

Leave a Comment